Geslotendonderdag van 09:00 tot 18:00 staan we weer voor u klaar
U vindt ons op de Liessentstraat 2-C
Vragen? Neem contact op!

John Vermeulen Fietsplezier bezoekt Eurobike Show Friedrichshafen

John Vermeulen Fietsplezier bezoekt Eurobike Show Friedrichshafen. Want wij vinden innovatie van groot belang. 1400 fietsproducenten en fabrikanten laten daar hun toekomstvisie zien. Daar moeten we natuurlijk bij zijn! Daarom bezoeken we wanneer we kunnen de Eurobike Show in Friedrichshafen.

Af en toe vraag je je af voor welke doelgroep zijn deze fietsen? Maar wel leuk en sommige heel mooi…

De trend is de connected Bike. Bluetooth alarm vanaf 5 meter van je fiets, sloten van Trelock en AXA open na contact met je telefoon. Aansturing E-Bike met je telefoon en telefoon bedienen en met dezelfde knoppen als je E-Bike. Slechts enkele voorbeelden van heel veel mogelijkheden die realiteit gaan worden dit jaar.

COBI Transforms your Bike into a smart Bike. Binnenkort verkrijgbaar vanaf €249,- voor o.a Bosch E-Bike. Je eigen IPhone of Samsung wordt je dashboard op je fiets. Meer te zien op www.cobi.bike.

Hier enkele afbeeldingen die de werking van de slimme helm van Poc uitleggen met ingebouwde radar. In Duitsland is de fietshelm verplicht. In Nederland (nog) niet, maar het idee van deze helm straalt wel enige veiligheid uit.

Hier enkele afbeeldingen van de Cratoni helm met ingebouwde crash sensor en richting aanwijzer!

Verdere conclusie is dat er nog meer wordt ingezet op E-Bike middenmotor van heel veel nog onbekende merken in fiets land zoals AEG en Continental. In Duitsland is de verkoop van de E-Bike al 65% van de totale markt!

Accu’s gaan bij veel merken weer in de frames komende jaren. Befang wordt een serieuze speler op de Nederlandse markt. Heel de wereld gaat voor E- Mountainbike. Alleen Nederland nog niet.
De connected bike is de samensmelting van je mobiel met je fiets met heel veel mogelijkheden in de toekomst zowel voor normale fietsen als voor E-Bike.