Geopend
U vindt ons op de Liessentstraat 2-C
Vragen? Neem contact op!

John Vermeulen Fietsplezier demarreert met opening nieuwe winkel!

Wij weten het nog als de dag van gisteren… 4 juli 2017: er brak brand uit in onze winkel.

Het leek in eerste instantie een dieptepunt, maar juist dit soort momenten brengt bij de echte fietsfanaten het beste naar boven: het is d’r op en d’r over! Dus openden we tijdelijk een winkel in een noodpand, om onze trouwe klanten toch van dienst te kunnen zijn. Ondertussen gingen we vol goede moed en met vernieuwde energie bouwen aan de toekomst.

De kennis en kwaliteit waar we om bekendstaan, vormde hierbij de basis. Daaromheen wilden we een nieuw jasje, oftewel een nieuwe winkel met een geheel unieke uitstraling. We hebben er keihard aan gewerkt en zijn dan ook enorm trots op het fantastische eindresultaat!

En dat willen we natuurlijk graag met jullie vieren. Graag verwelkomen wij u in onze nieuwe winkel. Hier kunt u alle nieuwtjes, trends en gadgets op fietsgebied voor het jaar 2018 bewonderen! Kom dus vooral langs om de nieuwe John Vermeulen Fietsplezier sfeer te proeven en uw ogen de kost te geven; wij staan graag voor u klaar zoals u van ons gewend bent… met een lekker bakje koffie!